tisdag 24 november 2009

Mat och Klimat
- ja, det er en sammenheng!


Dagens program handlet om mat komsumpsjon og hvordan det påvirker utslipp av klimagasser, ulikheter på kjött typer og ulike grönsaker i intervju med Stefan Anderberg, co-director på LUCSUS Center for Sustainability Science - Nord/Sör perspekiv i forhold til overkomsumpsjon i de rike delene av verden, illustrert ved en dumpster diver i söken etter andre folks soper til mat i Lund, og intervju med Linda Birkedal fra Naturskyddsforeningen.

Tipsene er som fölger:
Spis litt mindre kjött og tenk på hvilke type kjött du eter
- Linda foreslo å spise vegetarisk annenhver dag -
Rekyl
informerer og engasjerer og håper DU etter å ha hört på vårt program er blitt litt mer bevisst på hva du stapper i munnen!

I studio under dagens program: Paul, Evalinn, Henrik og Helena
***
Neste program kommer til å handle om:
MINNESMARKERINGEN AV KARL DEN XII

Kom gjerne med tips og kommentarer!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar